Tidsbestilling

KUNDEFORDELE

Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger.

Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.

Du har samtidig mulighed for at få en lånebil i den periode din egen bil er på centeret, så du ikke skal føle dig begrænset. Kontakt os enten på telefon, på email eller her på hjemmesiden for at hør nærmere om de transportformer, vi kan tilbyde dig.

Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat.
ServiceeftersynReparationDækUndervognsbehandling