AIRCONDITION

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Service på dit airconditionanlæg i bilen

Køler din aircondition i bilen ikke helt så godt længere? Eller er det lang tid siden, at du har fået foretaget et servicetjek af dit airconditionanlæg?

Hos Taastrup Auto & Antirust udfører vi service og reparationer på airconditionanlæg. Kør din bil ind på vores værksted i Taastrup, hvis du gerne vil have din aircondition i bilen til at virke optimalt igen. Vores uddannede mekanikere tager professionelt hånd om din bil og sørger for, at du kører herfra med en større køreglæde.

Kontakt os gerne for at bestille en tid eller kør ind forbi vores værksted, når du er i nærheden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tegn på, at din aircondition trænger til et eftersyn

  Det er nemt at glemme at få tjekket airconditionanlægget i bilen. Det er ikke en del af de regelmæssige serviceeftersyn, du får foretaget på bilen, og derfor kan det nemt gå i glemmebogen. 

  Du kan ikke altid mærke, når der er noget galt med køleanlægget, men nogle af de mest gængse tegn på, at din aircondition trænger til en kyndig mekanikerhånd, er følgende:

  • Din aircondition køler ikke, som den skal.
  • Det udsender en fugtig eller muggen lugt, når du tænder for det.

  Få foretaget et regelmæssigt eftersyn af dit airconditionanlæg

  Ved at få tjekket din aircondition i bilen med jævne mellemrum kan du sikre dig, at køleeffekten og holdbarheden bliver ved med at være optimal. 

  Det er som med så meget andet både nemmere og billigere at forebygge frem for at udbedre, når først skaden er sket. Derfor anbefaler vi, at du får lavet et regelmæssigt eftersyn af dit airconditionanlæg. Og vi står til hver en tid klar til at hjælpe dig med det.

  Kundefordele

  Lånebil

  Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger..

  Fuld tilfredshed

  Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse når du afleverer din bil hos os!

  Transport af bil

  Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.