Autoværksted

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Få lavet et serviceeftersyn på dit autoværksted i Taastrup

Skal du have skiftet olie på din bil? Eller er det bremserne, den er gal med?

 

Hos Taastrup Auto & Antirust kan du få foretaget et serviceeftersyn eller få lavet reparationer på din firhjulede ven. På vores autoriserede autoværksted har vi beskæftiget os med biler i mere end 30 år, og du kan derfor stole trygt på, at vi ved, hvad vi taler om.

 

Vi tager imod biler af alle mærker på vores autoværksted, og der er ingen reparationer, der er for små eller for store for os. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Er kvalitetshåndværk også vigtigt for dig?

  Vi har en lang række af trofaste kunder, der har brugt os som deres foretrukne mekaniker gennem mange år. De vender tilbage til vores autoværksted hver gang, der skal laves noget på deres bil, da de ved, at vi kan stå inde for det håndværk, vi tilbyder.

  Du får altid tre års garanti på det arbejde, vi udfører, og du bevarer fabriksgarantien på din bil, når du får os til at lave service og foretage reparationer på den.

  Lån en lånebil på vores autoværksted

  Når du kører din bil på vores værksted, sørger vi for, at du kan køre herfra i en af vores lånebiler. Vi stiller en lånebil gratis til rådighed for dig, da vi gerne vil gøre det så nemt og så lidt ubelejligt for dig som muligt at have din bil på værksted.

  Overlad din bil i hænderne på vores uddannede mekanikere, kør herfra i en lånebil og kom tilbage hertil for at hente din bil, når den er køreklar og i tip top stand.

  rs garanti på det arbejde, vi udfører, og du bevarer fabriksgarantien på din bil, når du får os til at lave service og foretage reparationer på den.

  Kundefordele

  Lånebil

  Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger..

  Fuld tilfredshed

  Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse når du afleverer din bil hos os!

  Transport af bil

  Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi glæder os til at tage imod dig og din bil med den garanti at du får en beskyttet bil som lever op til vores ry.

  Kontaktinfo