FORSIKRINGSSKADER

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Udbedring af forsikringsskader på din bil

Har du fået en skade på din bil? Og skal den behandles som en forsikringsskade?

Hos Taastrup Auto & Antirust kan vi hjælpe dig med taksering og reparation af forsikringsskader. Vores erfarne mekanikere står klar til at tage imod din bil på vores værksted i Taastrup, og vi sørger for at håndtere alt det praktiske i forhold til dit forsikringsselskab. 

Vi gør det med andre ord nemt for dig at få udbedret din forsikringsskade, så du hurtigst muligt kan få din bil godt kørende igen.

Eksempler på forsikringsskader

 • Skader på glasruder
 • Hærværk på din bil
 • Buler eller skrammer efter sammenstød
 • Små såvel som store skader på karrosseriet

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi gør det nemt for dig at få ordnet en forsikringsskade

  På vores værksted har vi stor erfaring med forsikringsskader. Vi har et samarbejde med de førende forsikringsselskaber, og det gør, at vi kan håndtere alt fra taksering til reparation af skaden.

  Alt, du skal gøre, er at anmelde skaden til dit forsikringsselskab og køre din bil hen til os. Så tager vi os af resten.

  Lån en bil, mens du venter

  Du kan låne en lånebil, når du indleverer din bil på vores værksted. Det koster dig ikke noget, og det gør, at du ikke skal lide nogen nød, mens din bil er på værksted.

  Når vi er færdige med din bil, kan du nemt køre hen til vores værksted og bytte lånebilen ud med din egen bil, som igen er godt kørende.

  Kundefordele

  Lånebil

  Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger..

  Fuld tilfredshed

  Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse når du afleverer din bil hos os!

  Transport af bil

  Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.