Om os

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Nordens største leverandører

Velkommen til Nordens største leverandør af rustbeskyttelse af biler. Forlæng din bils levetid med Mercasol undervognsbehandling!

Mercasol Antirust Vest opfylder de meget strenge krav, der er opstillet under de svenske SIS-normer og de finske VTT-normer.

Mercasol Taastrup er specialister i rustbehandling af biler. Vi laver alt fra undervognsbehandlinger til gennemførte rustbehandlinger af din bil.
Når din bil bliver rustbehandlet hos os får den de bedste forudsætninger for at blive rustbeskyttet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Mekaniker i Taastrup med mere end 30 års erfaring

  Hos Taastrup Auto & Antirust står vi klar til at tage imod din bil.

  Vi har mere end 30 års erfaring inden for mekanikerfaget, og vi ved alt om, hvad der skal til for at holde din bil godt kørende. Vores forretning er bygget op omkring troværdighed, god service og kvalitetshåndværk.

  Det vidner vores skare af trofaste kunder fra Roskilde, København og Vestegnen gerne om.

  Vi lever af tilfredse kunder

  Overlad din bil i trygge og professionelle hænder

  Du kan med ro i maven indlevere din bil på vores værksted.

  Hos os er en aftale en aftale, og vi lægger ingen skjulte gebyrer oven i den pris, vi melder ud til dig. Troværdighed er et nøgleord i vores forretning, og det skinner igennem i alt, hvad vi foretager os i vores arbejde.

  Vores håndværk er vores stolthed, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det håndværk, vi leverer. Det kan både du og din bil nyde godt af.

  Få kompetent rådgivning og vejledning med oven i hatten

  Vi er eksperter i biler – det vil vi ikke lægge skjul på.

  Har du brug for vejledning i forhold til, hvordan du bedst behandler din bil, eller hvad der vil være den billigste løsning for dig, når du gerne vil holde din bil kørende? Så står vi altid klar med vejledning og gode råd.

  Ring gerne til os på forhånd på telefon +45 82 30 30 32, eller kør ind forbi, hvis du er i nærheden. Kører du ind forbi vores værksted i Taastrup, tager vi os altid tid til en snak om din bil.