Undervognsbehandling

KUNDEFORDELE

Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger.

Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.

Du har samtidig mulighed for at få en lånebil i den periode din egen bil er på centeret, så du ikke skal føle dig begrænset. Kontakt os enten på telefon, på email eller her på hjemmesiden for at hør nærmere om de transportformer, vi kan tilbyde dig.

Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat.

BOOK TID

PRISLISTE

Hos Mercasol i Taastrup tilbyder vi 3 typer undevognsbehandling, dobbelt, efter eller special behandling.

Dobbeltbehandling

Grundig rustbeskyttelse af undervognen samt hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandling er til de mest almindelige biler, fra helt nye til cirka 10-15år.

Efterbehandling

Denne type behandling er til biler som allerede har været undervognsbehandlet tidligere, her får den igen behandling i alle hulrum, døre, samt undervognen fornyes med et nyt slidlag.
Bilens rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en Mercasol Efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Mercasol anbefaler vi, at din bil efterbehandles hvert 2. år
 

Specialbehandling

Denne behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttet din ældre bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust.

Priseksempler

Skoda Fabia – Dobbeltbehandling 4312,5 kr VW Up – Dobbeltbehandling 3737,5 kr
Skoda Citygo – Dobbeltbehandling 3737,5 kr Seat Mii – Dobbeltbehandling 3737,5 kr
Ford C-Max – Dobbeltbehandling5082,5 kr BMW 3-serie – Dobbeltbehandling5082,5 kr
Audi A4 – Dobbeltbehandling 5082,5 kr Ford Fiesta – Dobbeltbehandling 3937,5 kr