Undervognsbehandling

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Forlæng din bils levetid med en undervognsbehandling

Vil du gerne have lavet en professionel undervognsbehandling på din bil?

Hos Taastrup Auto & Antirust udfører vi undervognsbehandlinger. Vi tager imod biler af alle mærker på vores værksted, og vi servicerer dagligt kunder fra Roskilde, København og Vestegnen, der har os som deres foretrukne mekaniker.

Vil du gerne forkæle din bil og gøre dit til, at den kan holde i så mange år som muligt? Så bestil en tid til en undervognsbehandling allerede i dag.  

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Få lavet en undervognsbehandling - undgå skader på din bil

  Rust er din bils værste fjende. 

  Bliver undervognen på din bil angrebet af rust, kan det nemt sprede sig til andre steder på bilen. Det kan medføre mange skader og kan blandt andet ødelægge din bils lakering og resultere i et behov for en omfattende omlakering af hele bilen.

  Vi har mange års erfaring med undervognsbehandling, og kører du din bil på vores værksted, sørger vores uddannede mekanikere for, at din bil får den bedste og mest professionelle behandling.

  Vi lever af tilfredse kunder

  Taastrup Auto Billeder-8

  3 typer undevognsbehandling

  Dobbeltbehandling

  Grundig rustbeskyttelse af undervognen samt hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandling er til de mest almindelige biler, fra helt nye til cirka 10-15år.

   

  Efterbehandling

  Denne type behandling er til biler som allerede har været undervognsbehandlet tidligere, her får den igen behandling i alle hulrum, døre, samt undervognen fornyes med et nyt slidlag.
  Bilens rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en Mercasol Efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Mercasol anbefaler vi, at din bil efterbehandles hvert 2. år
   

  Specialbehandling

  Denne behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttet din ældre bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust.

  Kundefordele

  Lånebil

  Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger..

  Fuld tilfredshed

  Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse når du afleverer din bil hos os!

  Transport af bil

  Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.

  Gør din bil klar til syn med en undervognsbehandling

  Skal din bil gøres klar til syn? 

  Så duer det ikke, at undervognen er voldsomt angrebet af rust. Med vores hjælp bliver din bil gjort klar til syn, og den får den undervognsbehandling, som er nødvendig for, at den kan gå gennem syn.

  Vi har helt styr på, hvad der skal til for, at din bil kan bestå syn næste gang, du bliver indkaldt. Så overlad du trygt det til os.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi glæder os til at tage imod dig og din bil med den garanti at du får en beskyttet bil som lever op til vores ry.

  Kontaktinfo