Service eftersyn

3 gode grunde til at du skal vægle os:

Serviceeftersyn og reparationer på din bil

Er tiden kommet til, at du skal have din bil til service? Eller skal du have fikset din kobling eller dit airconditionanlæg?

Hos Taastrup Auto & Antirust står vores uddannede mekanikere klar til at tage imod din bil. Vi er et autoriseret værksted, og vi tager imod biler af alle mærker. Vi har det nyeste måleudstyr, det mest avancerede værktøj og den mest moderne auto-teknologi, så vi kan sikre, at din bil bliver ved med at køre som en drøm.  

Sving ind forbi vores værksted i Taastrup eller ring til os for at bestille en tid til service eller reparation. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi lever af tilfredse kunder

  Taastrup Auto Billeder-2

  Overlad trygt din bil til os til service eller reparation

  Skal du have lavet et periodisk serviceeftersyn? Eller have foretaget et større reparationsarbejde i forbindelse med bremserne på din bil?

  Der er ikke nogen opgaver, der er for store eller for små til os. Vi udfører alle former for serviceeftersyn og reparationer, og da vi er et autoriseret værksted, kan du være sikker på, at du bevarer fabriksgarantien på din bil, selvom du lader os rode med den.

  Vi giver dig altid tre års garanti på vores reparationer, og hos os kan du være sikker på, at du får kvalitetshåndværk for alle pengene.

   

  På vores værksted tilbyder vi

  • Dækskifte
  • Undervognsbehandling
  • Serviceeftersyn
  • Alle former for reparationer
  • Forsikringsskader
  • Reparation af aircondition
  • Og meget mere

  Kundefordele

  Lånebil

  Når du har din bil på vores undervognscenter, stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi ved, hvor besværligt det kan være at mangle sin bil for selv en kortere periode. Det er vores mål, at det skal være en god oplevelse for dig at have din bil på her hos os. Både når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, din dialog med os og de mere praktiske foranstaltninger..

  Fuld tilfredshed

  Hos Mercasol Taastrup har vi kunden i centrum, og det er vigtigt for os at du får den rette behandling med det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse når du afleverer din bil hos os!

  Transport af bil

  Hos Mercasol Taastrup ved vi, at vores kunder har en travl hverdag og at det ikke lige altid passer ind med et besøg på center. Vi tilbyder derfor transport til vores travle kunder. Har du ikke selv mulighed for at hente din bil på vores center? Jamen så står vi klar til at komme ud med bilen til dig. Eller du har måske heller ikke tid til at aflevere den hos os? Jamen så tilbyder vi gerne at komme ud til dig og afhente bilen, for at transportere den til vores center.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi glæder os til at tage imod dig og din bil med den garanti at du får en beskyttet bil som lever op til vores ry.

  Kontaktinfo